Beneficiază de consultanță online 1 la 1

Persoanele care locuiesc în diaspora și nu numai, pot acum să beneficieze de consultanță online 1 la 1 în vederea pregătirii actelor notariale pentru rezolvarea diferitor situații precum: succesiune sau partaj, de la distanță.
Aceste consultații se realizează printr-un apel video individual alături de Tony Gorun Notar Public.

Tony Gorun Notar Public

Activez din 1999 ca notar public în Cluj-Napoca. Din 2007, sunt fondatorul societății notariale Gorun și Asociații, poate cea mai mare societate notarială din România ca număr de notari.
Am o experiență de peste 27 de ani, în care nu am făcut altceva decât notariat. În acest timp am soluționat diverse probleme juridice, am dobândit răbdare și empatie față de persoanele care au trecut pragul biroului meu. Îmi doresc să fac asta și pentru cei care nu reușesc să ajungă în biroul meu, prin astfel de consultații online, care cred eu că vor fii de un real ajutor persoanelor din diaspora și din țară.
Prin prisma apelurilor video, voi oferi publicului aceeași atenție și dedicare pe care o ofer la locația din Cluj-Napoca de ani de zile.

Domenii Propuse

Vă propun consultanța online pentru următoarele două domenii:

Succesiune

Vei intra într-un video-call individual cu mine, iar eu te voi va ajuta să-ți faci întreg dosarul de succesiune, adică să ai toate documentele necesare notarului, astfel încât să nu alergi în stânga și în dreapta atunci când te vei întoarce în țară. În acest fel îți vei rezolva rapid și eficient situația.

Partaj

Ai divorțat și nu ți-ai făcut partajul bunurilor, crezând că e o procedură extrem de grea? De la mine poți afla care sunt documentele de care ai nevoie pentru situația ta, cât durează, care este procedura, și de ce ar trebui să o faci chiar dacă te afli în altă țară. Află ca poți face asta chiar și de la distanță, fără a fii nevoie să vii în România pentru a-ți partaja bunurile dobândite în timpul căsătoriei.

Important

Momentan consultațiile video se rezumă doar la cele două subiecte exemplificate mai sus (succesiune/partaj).  Vă rugăm să nu continuați cu plata în vederea unor consultații juridice diferite de cele enumerate mai sus.

Consultatiile se fac prin Zoom. 
Ca sa instalati faceti click mai jos.

Zoom logo Descarcati Zoom

Programează-te pentru consultanță online