Bun venit la Gorun și Asociații!

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre. Serviciile sunt oferite de către Birou Notar Public – Gorun și Asociații, cu sediul în Cluj-Napoca, str Regele Ferdinand nr 5.

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de Gorun și Asociații. Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, inclusiv conform legilor şi reglementărilor aplicabile pentru controlul exporturilor şi al reexporturilor. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor. Nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu Serviciile.

Serviciile noastre afişează un anumit conţinut care nu aparţine Gorun și Asociații. Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupuneţi că îl examinăm.

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidentialitate Gorun și Asociații explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că Gorun și Asociații poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Conţinutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii vă permit să încărcați, să trimiteți, să stocați sau să primiți conținut. Vă păstrați toate drepturile de proprietate intelectuală deținute asupra conținutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce vă aparține rămâne în proprietatea dvs.

Când încărcați, trimiteți, stocați sau primiți conținut în cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, acordați Gorun și Asociații o licenţă pentru utilizarea, găzduirea, stocarea, reproducerea, modificarea respectivului conținut. Drepturile pe care le acordați în cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și îmbunătățire a Serviciilor, precum și de dezvoltare a unor servicii noi. Această licenţă rămâne în vigoare chiar dacă nu mai utilizaţi Serviciile noastre. Anumite Servicii vă pot oferi modalităţi de accesare şi de eliminare a conţinutului furnizat către respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni şi condiţii sau setări care restrâng domeniul de utilizare a conţinutului trimis în cadrul respectivelor Servicii. Asigurați-vă că dețineți drepturile necesare pentru a ne acorda această licență pentru întregul conținut pe care îl trimiteți către Serviciile noastre.

Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, Gorun și Asociații poate întrerupe furnizarea Serviciilor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui Serviciu, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi în mod rezonabil şi vă vom oferi posibilitatea de a prelua informaţiile din cadrul respectivului Serviciu.

Răspunderea pentru Serviciile noastre

ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, GORUN ȘI ASOCIAȚII NU VA FI RĂSPUNZĂTOR PENTRU PIERDERILE DE DATE, PENTRU PIERDERILE FINANCIARE SAU PENTRU DAUNELE INDIRECTE, SPECIALE, SUBSECVENTE, EXEMPLARE SAU PUNITIVE.

ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGE, RĂSPUNDEREA TOTALĂ A COMPANIEI GORUN SI ASOCIAȚII PENTRU ORICE RECLAMAŢIE ÎN BAZA ACESTOR TERMENI ŞI CONDIŢII, INCLUSIV PENTRU TOATE GARANŢIILE IMPLICITE, SE LIMITEAZĂ LA SUMA PE CARE NE-AŢI PLĂTIT-O PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR (SAU, LA ALEGEREA NOASTRĂ, SE LIMITEAZĂ LA A VĂ FURNIZA DIN NOU SERVICIILE).

GORUN ȘI ASOCIAȚII NU ESTE ÎN NICIUN CAZ RESPONSABIL PENTRU NICIO PIERDERE SAU PAGUBĂ CARE NU POATE FI PREVĂZUTĂ ÎN MOD REZONABIL.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri

Dacă utilizaţi Serviciile noastre în numele unei companii, compania respectivă acceptă prezenţii Termeni şi condiţii. Compania respectivă va apăra şi va despăgubi Gorun și Asociații, afiliaţii, funcţionarii, agenţii şi angajaţii acesteia împotriva oricăror pretenţii, procese sau acţiuni rezultate din sau în legătură cu utilizarea Serviciilor sau cu încălcarea prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv toate răspunderile sau cheltuielile rezultate din pretenţiile, pierderile, daunele, procesele, penalizările, costurile de judecată şi onorariile avocaţilor.

Despre prezenţii Termeni şi condiţii

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

În cazul unei discrepanţe între prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare, vor prevala Termenii şi condiţiile suplimentare.

Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre Gorun și Asociații şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi Gorun și Asociații, accesaţi pagina noastră de contact.