Bursa Erasmus și alte acte pentru studenți

Chiar dacă studenții au făcut primi pași în anul universitar la facultatea mult visată, provocarea abia de acum începe. Perioada de studenție este una cu multe posibilități, deschidere spre viitor și multe resurse spre o dezvoltare armonioasă a studentului.

Viața de student în Cluj-Napoca este una aglomerată cu multe evenimente culturale, spectacole, ceremonii, expoziții, astfel că nu ai timp să le faci pe toate. Mai mult decât atat mai ai de îndeplinit anumite formalități pentru obținerea locului în cămin, a bursei și așa mai departe.

Actele notariale pentru programul Erasmus  și Erasmus+  sunt declarații autentice pe proprie răspundere prin care se  garantează restituirea contravalorii finanțării pentru efectuarea mobilității în eventualitatea în care beneficiarul mobilității își încalcă obligațiile contractuale, respectiv respectarea termenelor stabilite în contractul de practică  și acceptarea contractului financiar pe care îl semnează în cadrul programului ERASMUS(+), pentru anul universitar în care studentul beneficiază de acest program.

În cazul în care studentul care dorește să aplice pentru programul Erasmus  și Erasmus (+) nu are venituri înregistrate, o terță persoană poate să garanteze cu veniturile sale pentru student.

Studenții cu un program încărcat au posibilitatea de a face o procură prin care împuternicesc o terță persoană, care să facă toate demersurile necesare chestiunilor administrative în numele acestora.

Pentru a economisi timp te invităm să îți faci o programare on-line, îți completezi datele, noi te așteptăm la birou pentru autentificarea actului sau haide la birou și îți facem actul pe loc.

Înapoi la Blog