Contract de comodat ( împrumut ) auto – 65 LEI + TVA

Ce este un contract de comodat auto?

Contractul de comodat auto este un contract prin care una dintre părți, numita comodant (împrumutător ), transmite folosinta temporară și gratuită (împrumută) unei alte părți, denumite comodatar (împrumutat), unul sau mai multe autoturisme cu obligația împrumutatului de a le înapoia, la termenul stabilit.

 

Contractul de comodat auto autentic poate fi încheiat pe o perioadă stabilită de părți, fără să depășească  5 ani de la data încheierii. Cu ajutorul acestui contract poți călători cu autoturismul împrumutat, în mod legal, atât în țară cât și în străinătate, chiar dacă nu ești proprietarul autoturismului.

 

Obligațiile comodatarului:

 

  • să păstreze și să conserve autoturismul;

 

  • să suport eventualele daune sau pagube provocate autoturismului sau produse din cauza acestuia şi cheltuielile de întreţinere pe perioada comodatului ( împrumutului );

 

  • să suporte toate cheltuielile necesare folosinței;

 

De asemenea este de reținut faptul că aceleași caracteristici se aplică și contractelor de comodat de ambarcațiune și remorcă.

 

Onorariul pentru autentificarea unui contract de comodat este de 65 LEI + TVA.

 

Ai trei variante prin care ne poți face asta:

 

  1. Poți să îți faci o programare on-line.

 

  1. Poți să suni la numărul de telefon  +40 (0) 372 763 763 și să o cauți pe Tora.

 

  1. Te prezinți la sediul biroului (în curte la etaj ) cu următoarele acte: C.I și certificatul de înmatriculare auto și ți-l facem pe loc. Dacă vrei să îți faci programare ne poți trimite aceste acte pe adresa de mail: tora@gorunsiasociatii.com

 

Înapoi la Blog