Știai că poți să dobândești în timpul căsătoriei bunuri care să-ți aparțină doar ție?

Știai că poți sa dobândesti în timpul căsătoriei bunuri care să-ți aparțină doar ție? Nu și soțului/soției? Condiția este să fi trecut un an de la încheierea căsătoriei sau să faci aceste acte înaintea încheierii căsătoriei.

Poti  beneficia de această facilitate a legii, prin schimbare de regim matrimonial. Este aplicabilă și soților care au încheiat căsătoria înainte de 1989. De asemenea, este aplicabilă și tinerilor căsătoriți, cu condiția să fi trecut un an de la încheierea căsătoriei. Regimul separației poate fi ales și înainte de încheierea căsătoriei.

Ca să poți trece la varianta de a cumpăra în timpul căsătoriei bunuri care să fie numai ale tale  –  nu si a celuilalt soț –  ai nevoie de o singură oră la notar. Imediat după încheierea procedurii poți beneficia de această facilitate a legii fără să divorțezi.  Poți cumpăra sau poți dispune de orice bunuri imobile sau mobile fără să ai nevoie de acceptul celuilalt soț. Poți ipoteca și poți să ceri credit fără să ai nevoie de acceptul celuilalt soț.

Cum să dobândesti în timpul căsătoriei bunuri care să-ti aparțină doar tie.

În orice moment poți să revii la comunitatea legală de bunuri tot print-un act notarial. Adică de la un anumit moment să dobândești din nou bunuri în comun.

Ai două variante prin care poți face asta:

  1. Poți să suni la numărul de telefon  +40 (0) 372 763 760 .
  2. Te așteptăm la sediul nostru (în curte la etaj ) și ți-l facem pe loc. Dacă vrei să îți faci programare ne poți trimite actele necesare pe adresa de mail: contact@gorunsiasociatii.com

*Pentru situația în care nu ați dobândit bunuri în tipul căsătoriei. Nu sunt incluse taxele poștale.

Înapoi la Blog