Știai că poți sa dobândesti în timpul căsătoriei bunuri care să-ți aparțină doar ție? Nu și soțului/soției? Te costă în medie 150 LEI + TVA. Condiția este să fi trecut un an de la încheierea căsătoriei sau să faci aceste acte înaintea încheierii căsătoriei.

Poti  beneficia de această facilitate a legii, prin  schimbare de regim matrimonial. Este aplicabilă si soților care au încheiat căsătoria înainte de 1989. De asemenea, este aplicabilă și tinerilor  căsătoriți, cu condiția să fi trecut un an de la încheierea căsătoriei. Regimul separației poate fi ales și înainte de încheierea căsătoriei.

Ca să poți trece la varianta de a cumpăra în timpul căsătoriei bunuri care să fie numai ale tale  –  nu si a celuilalt soț –  ai nevoie de o singură oră la notar. Imediat după încheierea procedurii poți beneficia de această facilitate a legii fără să divorțezi.  Poți cumpăra sau poți dispune de orice bunuri imobile sau mobile fără să ai nevoie de acceptul celuilalt soț. Poți ipoteca și poți să ceri credit fără să ai nevoie de acceptul celuilalt soț.

Important.

În orice moment poți să revii la comunitatea legală de bunuri tot print-un act notarial. Adică de la un anumit moment să dobândești din nou bunuri în comun.

La noi toată povestea costă 150 lei+ TVA* ( lichidarea vechiului regim + convenția nouă).

Ai două variante prin care poți face asta:

  1. Poți să suni la numărul de telefon  +40 (0) 372 763 763 și să o cauți pe Lore Vidrean.
  2. Te prezinți la sediul biroului (în curte la etaj ) și ți-l facem pe loc. Dacă vrei să îți faci programare ne poți trimite actele necesare pe adresa de mail: loredana@gorunsiasociatii.com

*Pentru situația în care nu ați dobândit bunuri în tipul căsătoriei. Nu sunt incluse taxele poștale.

Înapoi la Blog